6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve on ilimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından okulumuzda deprem bilgilendirme toplantıları yapılmaya başlandı.Konuyla ilgili ilk toplantı  20 Şubat 2023 tarihinde Okul Rehber öğretmenimiz Suna Çevik tarafından idari personelimize ve öğretmenlerimize yönelik  deprem psikoeğitim semineri olarak düzenlendi.Bu önemli hususla ilgili seminerler hem velilerimize yönelik; hem de öğrencilerimize yönelik düzenlenmeye devam edecektir.

Ock

Okul Tanıtım Videosu( eTwinning Project Game Bridge From The Past to The Future Schhool Introduction video)

WEB 2.0 aracı CHATTERPIX ile Enerji Haftası etkinliklerine katılım sağlandı.

Üçüncü sınıflarımız İl  Halk Kütüphanesinde

Geleneksel oyunumuz MANGALA turnuvası

Yeni eTwinning projemiz  dört yabancı beş Türk ortakla başladı.

Ekm

Okulumuz UNESCO Kulübü öğrencileri  4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde dünyamızı paylaştığımız dostlarımız, hayvanları unutmadı

Haz

İlimiz genelinde düzenlenen İngilizce Bilim Şenliğine katıldık.

Çanakkale Zaferimizin 107. sene-i devriyesini, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyor; Çanakkale destanının bütün kahramanları ile aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

Ock

2021/2022 Eğitim - Öğretim yılının 1.dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz coşkuyla karnelerini aldılar. Başarılı bir dönem geçiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Büyük bir gayret ve özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve bizlere her konuda destek olan velilerimize teşekkür ederiz. İyi tatiller çocuklar.

Haz

Parlayan Yıldızlar sınıfı hikaye saatinde "Ama Bu Balığın Parmakları Var!" adlı hikayeyi okudular ve hikaye hakkında sohbet ettiler. Ardından sulu boya, pastel boya ve evalarla hikayenin resmini yaptılar.

Parlayan yıldızlar sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyra GÜMÜŞ ile birlikte anneler için kadınlar günü hediyesi hazırladı. Öğrencilerimiz nezdinde biz de tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'müz uzaktan eğitim sürecinde öğretmen ve öğrencilerimize çalışma kaynağı olarak büyük imkanlar sunuyor.

Takip etmek için web sayfasına Tıklayınız...

Ock

Okulumuzun Parlayan yıldızlar anasınıfı canlı derste çoraptan kardan adam etkinliği ve bonibonlarla gökkuşağı deneyi yaptılar.

Haz

Okulumuz 1/B sınıfı öğretmeni Emel SALMAN'ın, yürütmüş olduğu eTwinning "DEĞERLER HER YERDE" pojesinin, final ürünü için şiir kitabı oluşturuldu.Okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerinden, Berra Ö. ve Zeliha Sevde A.'nın yazmış olduğu şiirleri, kitapta yer aldı.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.