Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 17 Ekim 2023 Salı Günü Saat 15.30'da okulumuzda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz toplantımıza davetlidir.

Toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Ekm

Bakanlığımızın 2023/28 Sayılı Genelgesiyle, bu sene okullarımızda öğretmen-veli görüşmeleri randevu sistemi ile yapılacaktır. Genelgedeki madde şu şekildedir :

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Bu sebeple, öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitim almasını sağlamak, okul veli işbirliğini artırmak, öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Bunun dışındaki saatlerde gerekli olmadıkça okul saati içerisinde okula gelinmemesi önemle rica olunur.

Değerli Velilerimize Duyurulur...

Haz

6 HAZİRAN SALI GÜNÜ  10.00-15.00  SAATLERİ ARASINDA OKULUMUZDA YAPILACAK OLAN  "GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİMİZE" DAVETLİSİNİZ.

Yarışmalar, çocuklar için eğlenceli etkinlikler ve okul kermesimizin de yer aldığı şenliğimizde, sizleri  görmekten  mutluluk duyarız.

SOSYAL AĞ REHBERİ

GÜVENLİ İNTERNET KILAVUZU

İNTERNET ÇOCUK REHBERİ

İNTERNET AİLE REHBERİ

GÜVENLİ İNTERNET REHBERİ

EBEVEYN İNTERNET KİTAPÇIĞI

Mayıs ayının ilk haftası olan "BİLİŞİM HAFTASI" faaliyetleri  kapsamında hazırlanan dökümanlara linkten ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda Beslenme Dostu Okul Resim Yarışması başlıyor. Resim yarışmasının konusu "Sağlıklı Beslenme" olup, yarışmaya son katılım tarihi 06 Mart 2020'dir. Tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

May

29- 30 - 31 Mayıs tarihleri arasında okulumuz İngilizce Öğretmeni Bilge AKINCI tarafından Eylül 2018'den itibaren yürütülmüş olan uluslararası TechnoKids adlı eTwinning proje sene sonu sergimize tüm veli ve öğrencilerimizi bekleriz.