ISPARTA / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ock

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem, 18 Ocak 2019 Cuma günü öğrencilerimize verilen karneler ile birlikte sona ermiştir. Öğrencilerimize, saat 10.00 da sınıf öğretmenlerimiz tarafından karneleri dağıtıldı.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafında yürütülen yüzme kursuna  4. sınıflar 18 Aralık 2018 tarihinde başlayarak 11 Ocak 2018 tarihinde tamamlanmıştır. Desteklerinden dolayı veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza ait 2019-2023 Startejik planının hazırlanması kapsamında iki adet anket çalışmamız mevcuttur. Veli ve öğrencilerimizin 2019-2023 yılları arası uygulanacak stratejik plana görüşleriyle katkı sunmalarını bekliyoruz.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimize öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama mesajları programda sunuldu.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında kutlama programı düzenlendi. Hafta kapsamında 40 Hadis yarışması düzenlenerek kazananlara madalyaları verildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. Yılında saygı ve gururla anıyoruz.

10 Kasım okul programımızdan kareler icin baglantıya tıklayınız.

Kas

2018/2019 eğitim öğretim yılı okul öğrenci temsilcisi başkanı seçimi 07/11/2018 tarihinde yapıldı. Okul Meclisi başkanlığına seçilen, 4/A sınıf öğrencimiz Ayşe ERSÖZ´ü tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz 4-A sınıfıyla İngilizce Öğretmenimiz Bilge AKINCI önderliğinde "Coding Stories" adlı eTwinning projesi etkinlikleri Eylül ayından itibaren sürdürülmektedir. Proje kapsamında bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleri İngilizce ile bütünleştirilerek uygulanmaktadır. 21. yy. becerileriyle gelişen öğrencilerimiz projeyle birlikte hem İngilizce´yi araç olarak kullanmakta hem de kodlamayla tanışmaktadırlar.

Kas

Okulumuz 4. sınıfları ile Kara Havacılık Okulunda Düzenlenen ´Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor´ ağaç dikme etkinliğine katıldık.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okul Müdürümüz Baki YAZAN´ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını takiben öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı konulu şiir ve sarkılarıyla coşku içerisinde kutlandı.

Ekm

Okulumuz 3. ve 4. sınıfları ´Bilimim Gülleri Isparta´da Açıyor´ TUBİTAK 4007 Bilim Şenliğine 19/10/2018 Cuma günü katıldılar.

Ekm

2018 Avrupa Kodlama Haftası kapsamında okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Bilge AKINCI rehberliğinde  kodlamayla tanıştı. Kodlama konusunda farkındalık kazandırma ve fırsat eşitliği sağlama amacıyla düzenlenen etkinliklerde öğrenciler hem eğlendi hem de kodlamayla tanışma fırsatını buldu.

Ekm

Okulumuz 4/A sınıfından öğrencilerle 10.10.2018 Çarşamba günü Afet Farkındalık Eğitimi ve Simülasyon Uygulamasına katıldık. Uygulamaya katılan öğrencilerimiz arkadaşlarına uygulama hakkında bilgi verdiler.

Eyl

Geçtiğimiz sene içerisinde okulumuz İngilizce Öğretmeni Bilge AKINCI´nın öderliğinde sürdürülen her iki eTwinning projesi de Ulusal Ajans tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizin proje dahilindeki emekleri kalite etiketiyle taçlandı. Okulumuzdaki törenle öğrencilerimize kalite etiketleri sunuldu. İngilizce Öğretmenimiz Bilge AKINCI´ya ve değerli öğrencilerimize göstermiş oldukları performans için teşekkür ederiz.