ISPARTA / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Etiket Sonuçları: eTwinning

Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr Öğretim Üyesi Sn Sıddıka ERSOY projemiz kapsamında okulumuzu ziyaret etti.Uzmanımız sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi.Sağlıklı ve doğal beslenmenin önemini vurgulayan uzmanımız daha sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.Dr Öğretim Üyesi Sn Sıddıka ERSOY'a değerli vaktini bizlere ayırdığı için çok teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPSAMINDA OKULUMUZ iNGİLİZCE ÖĞRETMENİ DİLEK GÜNEŞ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YENİ BİR ETWINNING PROJESİ BAŞLATILMIŞTIR.PROJEYE TÜRKİYE DEN VE ROMANYA DAN  ÇEŞİTLİ OKULLAR KATILIM SAĞLAMAKTADIR.PROJENİN KONUSU TOPRAK ANA VE NİMETLERİ İLE İLGİLİDİR.ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZE FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE.

Ock

Okul Tanıtım Videosu( eTwinning Project Game Bridge From The Past to The Future Schhool Introduction video)

Ara

Yeni eTwinning projemiz  dört yabancı beş Türk ortakla başladı.

İlimiz genelinde düzenlenen İngilizce Bilim Şenliğine katıldık.

May

29- 30 - 31 Mayıs tarihleri arasında okulumuz İngilizce Öğretmeni Bilge AKINCI tarafından Eylül 2018'den itibaren yürütülmüş olan uluslararası TechnoKids adlı eTwinning proje sene sonu sergimize tüm veli ve öğrencilerimizi bekleriz.